Verdieping

Eten en drinken: dit zijn 11 kernwaarden van HvA/UvA

Eten en drinken: dit zijn 11 kernwaarden van HvA/UvA

De Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam hebben voor de aanbesteding eten en drinken van een aantal jaar geleden 11 belangrijke...

Projectmanager eten & drinken Guido Meijer (links) en Jasper Bok, teamleider contractmanagement bij de afdeling Facility Services van de Hogeschool van Amsterdam/Universiteit van Amsterdam.

Foodcourt-concept HvA/UvA: trendy, creatief, lokaal en vernieuwend

Sinds 2017 werkt de HvA/UvA op grotere campussen met een Foodcourt-concept. Doel: studenten en medewerkers dagelijks voorzien van smakelijk eten en...

Arthur Kolks (servicemanager Hospitality Amphia ziekenhuis Breda): 'Het gros is niet gewend quinoa te eten'

Arthur Kolks (servicemanager Hospitality Amphia ziekenhuis Breda):...

Een kroket gezonder dan een broodje gezond? Sommige doctoren vinden van wel, diëtisten betwijfelen dat. Arthur Kolks, Servicemanager Hospitality bij...

Hutten gaat samenwerking aan met DPG Media 

Hutten gaat samenwerking aan met DPG Media

Hutten kondigt aan dat ze een partnerschap zijn aangegaan met DPG Media. Dit blijkt uit een bericht op hun website. Vanaf halverwege maart verzorgt...

Remko Huitema, gemeente Alkmaar: 'We focussen nu vooral op dagvers en gekoeld, maar ik sluit niet uit dat we in de toekomst ook iets warms aan het assortiment toevoegen'. Fotograaf foto Remko Huitema: Ed van de Pol. Alkmaar.

Inbesteden catering: gemeente Alkmaar neemt zelf ontwikkeld Grab &...

Geen uitgebreid cateringcontract. Geen eigen bedrijfsrestaurant. Maar samenwerken met lokale food-ondernemers op basis van een zelf ontwikkeld Grab &...

Het slimme dienblad dat kauwbewegingen registreert met camera en AI-systeem

Smart Tray: meer inzicht in eetgedrag bewoners zorginstelling

Hoeveel eten wij op een dag en krijgen we wel de juiste dingen binnen? Het zijn vragen waar gezonde mensen niet of nauwelijks mee bezig zijn. Voor...

Grand Café De Iris, Radboud Universiteit

Duurzaam eten en drinken vanaf 2024 de basis bij Radboud Universiteit

Vegetarische producten zijn geen optie, maar de standaard. Dit is sinds kort het uitgangspunt van de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de...

Frank Veldhof gestart als algemeen directeur Paresto ('in-house' cateraar Defensie)

Frank Veldhof gestart als algemeen directeur Paresto ('in-house'...

Frank Veldhof is in september gestart als algemeen directeur van Paresto. Hij is per 27 oktober de opvolger van Dirk Uittenbogaard, die dan de...

Chef's Restaurant in Booking.com. Beeld Maarten Willemstein

Chef's restaurant (1.500 m2) kantoor Booking.com: ieder seizoen...

In het nieuwe kantoor van Booking.com bevinden zich drie restaurants. In een van de restaurants, namelijk het Chef's Restaurant, vindt er om de drie...

Catering in 2023: van kostenpost naar strategisch communicatiemiddel

Catering in 2023: van kostenpost naar strategisch communicatiemiddel

Hybride werken, een veranderend gebruik van het kantoor, andere behoeftes van medewerkers, verduurzaming, de war for talent. Wat houden deze...